Lindessa

If life gives you curves, love them! 

Lindessa Katwijk biedt lingerie, night- en beachwear die je goed doet voelen. In onze winkel vind je comfortabele lingerie die lief is voor je rondingen, omdat elk lichaam aantrekkelijk is en mooie lingerie verdient. Omdat schoonheid niets te maken heeft met je cupmaat, maar alles met je goed voelen in je vel. Omdat elke vrouw het zelfvertrouwen verdient om haar vrouwelijkheid voluit te tonen.

Bij Lindessa Katwijk vind je merken die toonaangevend zijn op het gebied van luxe, kwaliteit en fashion. Voor iedere vrouw en voor ieder moment bieden wij een ruime keuze lingerie van de merken Prima Donna, Marie Jo, L'Aventure en Prima Donna Twist. 

In het zomerseizoen vind je ook de mooiste badmode in onze winkel van o.a. Prima Donna Swim, Seafolly, Cyell, Opera, Sunflair, Maryan Mehlhorn en Watercult. 

Service, kwaliteit, luxe en verwennen staan bij Lindessa Katwijk hoog in het vaandel. Een goed advies in een prettige sfeer met vriendelijke, kundige medewerksters zorgt ervoor dat u zich in onze winkel thuis kunt voelen.

Onze stylistes heten u van harte welkom in onze winkel. Een heerlijk kopje koffie staat voor u klaar!